• Sprejem za bruce na FRI
Novice

Novo študijsko leto bomo v petek, 1. oktobra, na Fakulteti za računalništvo in informatiko začeli s sprejemi za bruce – študente in študentke, ki ste vpisani v prve letnike študijskih programov prve stopnje.


Sprejem za študente prvih letnikov dodiplomskih študjev bo v predavalnici 1 po naslednjem razporedu:

  • ob 9.30 za študente univerzitetnega študijskega programa prve stopnje Računalništvo in informatika ter za študente interdisciplinarnega študija Računalništvo in matematika,
  • ob 11.30 za študente visokošolskega študijskega programa prve stopnje Računalništvo in informatika.

 

Na sprejemu boste bruci prejeli vse potrebne informacije o študiju in študijskih pravilih ter drugih aktivnostih, ki potekajo na fakulteti.

 

Za vstop na fakulteto je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT in uporaba zaščitne maske. Študenti, ki želite za izpolnjevanje pogoja PCT uveljavljati rezultat samotestiranja, morate v skladu z odloki samotestiranje opraviti na lokaciji fakultete (v petek, 1. 10. 2021, med 7.00 in 8.30) ter izpolniti evidenčni list. Več informacij na podstrani Koronavirus.

 

Za bruce, ki prihajajo iz tujine, bomo pripravili poseben sprejem v angleškem jeziku, in sicer v sredo, 29. septembra, ob 10. uri prek spleta. Več informacij na povezavi.

 

Popoldne vabljeni še na splet na univerzitetni Pozdrav brucem

Za vse študente Univerze v Ljubljani bo zaradi epidemioloških razmer skupni dogodek Pozdrav brucem izveden prek spleta, in sicer v petek, 1. 10. 2021, ob 17. uri.

 

Na dogodku bo novo študijsko leto odprl novi rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Gregor Majdič, študente bosta nagovorila župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in predsednik Študentskega sveta Univerze v Ljubljani Grega Rudolf. Kratkim nagovorom bo sledilo 45 minut smeha s komičarko Lucijo Ćirović. Na koncu se bodo študentom predstavila še cela paleta obštudijskih dejavnosti.

 

Več o dogodku na: Instagram ŠS UL, Facebook ŠS UL in dogodek na Facebooku – Pozdrav brucem 2021.