Pozdravljeni na virtualnem informativnem dnevu Fakultete za računalništvo in informatiko (FRI) Univerze v Ljubljani!

 

Veseli smo, da vam s pomočjo sodobnih informacijsko-komunikacijskih tehnologij lahko na daljavo približamo izkušnjo študija in vsaj delno nadomestimo osebni obisk na fakulteti.

Da se naša vsakdanja življenja, delo in študij kljub vsem omejitvam zaradi epidemije niso zares ustavili, imajo velike zasluge strokovnjaki računalništva in informatike. Navdušeni smo, da tudi sami razmišljate o tej karierni poti.

Za uspešen študij in zadovoljstvo pri opravljanju poklica, je pomembna prava odločitev pri izbiri študijskega programa. Vabimo vas, da na tej spletni strani spoznate možnosti, ki vam jih ponuja študij na Fakulteti za računalništvo in informatiko.

 

Spletni prenos INFORMATIVNEGA DNEVA

Vabljeni k spremljanju predstavitve študijskih programov v živo prek spletnega prenosa na video portalu YouTube (povezave bodo objavljene nekaj dni pred dogodkom):

 

 

V okviru predstavitve boste izvedeli ključne podatke o študijskih programih, fakulteti in postopku vpisa, postavili boste lahko tudi vprašanja.

 

Predstavitev za tuje študente v angleškem jeziku bo 22. februarja 2022 na posebnem dogodku Univerze v Ljubljani. Več na povezavi.

 

5 študijskih programov

Na FRI izvajamo pet dodiplomskih študijskih programov, na katere se lahko vpišete dijakinje in dijaki po uspešno zaključeni maturi.

Spoznajte študijske programe | E-brošura
Razpis za vpis v dodiplomske programe v študijskem letu 2022/2023 (MIZŠ)

 

Ali je to sploh študij zame?

Imate cel spisek vprašanj in polno glavo dvomov? Niste edini, zato smo vam pripravili odgovore za najpogostejša vprašanja.

Pogosta vprašanja

 

Sprehod po fakulteti

Obiščite fakulteto, ki lahko za nekaj let postane vaš drugi dom. Oglejte si 360° fotografije in predstavitvene video posnetke.

Virtualni sprehod | Video vsebine

 

S čim se računalnikarji ukvarjate?

Inženirji iščemo rešitve za probleme. Poglejte projekte, s katerimi smo se na fakulteti lotili najrazličnejših problemov.

Razstava projektov

 

Kdo je za igro?

Študenti v okviru študija razvijajo zanimive aplikacije in igre. Preizkusite jih!

Interaktivna igralnica

 

Za radovedne

Strokovnjaki s FRI radi pojasnjujemo aktualne računalniške in tehnološke teme. Prisluhnite zanimivim razlagam.

Delimo znanje