Za obveščanje o razpisih univerzitetnih tekmovanj in prvenstev ter seznanjenost s športnimi aktivnostmi za študente FRI, se prijavite na forum Šport in rekreacija za študente, ki je del spletne učilnice FRI.

 

ŠPORTNO DRUŠTVO FE IN FRI

Društvo je zaživelo v letu 1998 in vsako leto organizira veliko športnih dejavnosti in izletov, kot so smučarski, kolesarski, planinski in kajakaški izleti, poleg tega pa se vsako leto odpravijo še na kakšen poseben izlet, kot sta rafting in surfanje.

 

CENTER ZA OBŠTUDIJSKO DEJAVNOST (COD)

COD vsako leto za študente Univerze v Ljubljani ponuja različne sklope športnih programov, in sicer kreditno ovrednotene programe, športno rekreativne programe, športne dneve in počitnice. Več informacij najdeš pod Športna dejavnost na spletni strani Univerze v Ljubljani.

 

ŠPORTNA ZVEZA UNIVEZE V LJUBLJANI

Športna zveza Univerze v Ljubljani organizira univerzitetna prvenstva in ligaška tekmovanja ter druga študentska športna tekmovanja za študente Unverze v Ljubljani. Več informacij o tekovanjih, ki zajemajo večino špornih panog, najdeš na spletni strani Unisport.

 

FRI TEK

NA FRI poteka skupni tek zaposlenih in študentov, katerega namen je druženje in krepitev medsebojnih odnosov. Za več informacij pišite dr. Robertu Rozmanu.