Akademija FRI nudi tehnološko usmerjena izobraževanja za strokovne kadre in za splošno javnost. Pomembna znanja predajajo pedagogi, raziskovalci in zunanji sodelavci Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. 

 

Izobraževanja lahko prilagodimo željam in potrebam udeleženih. Prilagodimo torej lahko trajanje, vsebino in stopnjo poglobljenosti izobraževanja - na primer osnovna znanja za študente in karierne začetnike ali napredna za zaposlene, ki želijo nadgraditi svoje znanje. Po dogovoru lahko izobraževanja izvedemo tudi na sedežu podjetja. 

 

Izobraževanja se bodo izvedla ob zadostnem številu prijav. Pridržujemo si pravico do odpovedi in vam v tem primeru prijavnino v celoti povrnemo. Po prijavi vam pošljemo podatke za plačilo, prijavnino pa poravnajte v roku 5 delovnih dni. Za podjetja velja plačilo 30 dni od izdaje računa.

 

Izobraževanje z odprtim terminom:

Če se želite od izobraževanja odjaviti, vas prosimo, da to storite najkasneje 3 dni pred začetkom izobraževanja. V nasprotnem vam prijavnine NE povrnemo.

 

Izobraževanje zaprtega tipa za podjetje:

Če se želite od izobraževanja odjaviti, vas prosimo, da to storite najkasneje dva tedna pred začetkom. V nasprotnem vam prijavnine NE povrnemo.

 

Cenik

Frontalno predavanje (do 15 oseb):

  • 3-4 šolske ure: 2000 €/dan
  • 5-6 šolskih ur: 3000 €/dan

Tehnološko specializirano izobraževanje z demo projektom (do 15 oseb):

  • 3-4 šolske ure: 3000 €/dan
  • 5-6 šolskih ur: 3500 €/dan

”Hands on” intenzivno izobraževanje (do 10 oseb):

  • 3-4 šolske ure: 4000 €/dan
  • 5 šolskih ur: 4500 €/dan
  • 6 šolskih ur: 5000 €/dan

* DDV ni vključen v ceno. 
Vsak udeleženec naj s seboj prinese svoj prenosni računalnik.

 

Primeri izobraževanj:

 

*Katalog Akademije FRI

 

Nahajamo se na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, Večna pot 113, 1000 Ljubljana, prostor R2.34.

 

Prijave in dodatne informacije: Alenka Bone ali akademijafri@fri.uni-lj.si


Najdete nas tudi na družbenih omrežjih LinkedIn in Facebook.