• Tudi letos veliko zanimanja za študij računalništva
Novice

Informativnih dni na Fakulteti za računalništvo in informatiko se je 9. in 10. februarja udeležilo okoli 1000 dijakov in dijakinj. 


Dijakinje in dijake je uvodoma pozdravil dekan FRI prof. dr. Gašper Fijavž. Poudaril je pomen odločitve, ki jo bodo dijaki in dijakinje morali sprejeti pred oddajo prijave konec marca. Opozoril je, da izbire študija ne gre prepustiti le dobrim možnostim za zaposlitev, ampak se mora vsak vprašati, kaj ga v življenju resnično veseli.

 

Skrbniki programov so predstavili univerzitetni program Računalništvo in informatika, visokošolski program Računalništvo in informatika ter tri interdisciplinarne programe, Računalništvo in matematika (v sodelovanju s Fakulteto za matematiko in fiziko), Multimedija (v sodelovanju s Fakulteto za elektrotehniko) ter Upravna informatika (v sodelovanju s Fakulteto za upravo).

 

Skupni predstavitvi so sledili vodeni ogledi demonstracijskih projektov laboratorijev, ki so bili tudi priložnost, da se dijaki in dijakinje seznanijo s tem, katera znanja bo potrebno osvojiti za ustvarjanje novih svetov.

 

Rok za oddajo elektronske prijave za vpis na dodiplomske študijske programe je 30. marca 2018. Kandidati morajo prijavo oddati prek portala eVŠ.

 

Prenos predstavitve v formatu PowerPoint

Predstavitvena brošura dodiplomskih študijskih programov »Ustvarjamo nove svetove«

 

 

Fotografije