• Sprejemi brucev 2. oktobra
Napovedi

Novo študijsko leto bomo v ponedeljek, 2. oktobra, na Fakulteti za računalništvo in informatiko začeli s sprejemi za bruce – študente in študentke, ki ste vpisani v prve letnike študijskih programov prve ter druge stopnje.


Sprejem za študente prvih letnikov dodiplomskih študjev bo v predavalnici 1 po naslednjem razporedu:

  • ob 10.00 za študente visokošolskega študijskega programa prve stopnje Računalništvo in informatika,
  • ob 11.30 za študente univerzitetnega študijskega programa prve stopnje Računalništvo in informatika ter za študente interdisciplinarnega študija Računalništvo in matematika.

 

Na sprejemu boste bruci prejeli vse potrebne informacije o študiju in študijskih pravilih ter drugih aktivnostih, ki potekajo na fakulteti.

 

Sprejem za študente prvih letnikov magistrskih študijskih programov druge stopnje bo v predavalnici P22:

  • ob 9.15 za študijska programa druge stopnje Računalništvo in informatika ter Pedagoško računalništvo in informatika.

 

Za bruce, ki prihajajo iz tujine, bomo pripravili poseben sprejem v angleškem jeziku, in sicer že v petek, 29. septembra, ob 11. uri v predavalnici P03.

 

Popoldne vabljeni na prireditev Pozdrav brucem 2017

Popoldne, 2. oktobra, ste študenti vabljeni še na Kongresni trg v Ljubljani, kjer se ob 16. uri prične prireditev Pozdrav brucem 2017, ki jo za študente vseh fakultet organizira Univerza v Ljubljani. Na prireditvi boste na stojnicah 23 fakultet in treh akademij izvedeli še več o študiju in obštudijskih dejavnostih. Uradni del se bo zaključil okoli 20. ure s koncertom znane glasbene skupine.

Več o prireditvi najdete na strani omrežja Facebook Pozdrav brucem 2017.