• Odprtje prijav na Poletno šolo FRI
Novice

Obrazec za prijavo na Poletno šolo FRI


Prijave bodo odprte do petka, 6. aprila 2018, do 10. ure, prednost pa bodo imeli tisti, ki še niso imeli možnosti udeležbe na Poletni šoli FRI in so se prijavili na delavnico, ki je glede na starost namenjena njim, ter nagrajenci državnih tekmovanj, ki so prejeli kupone za udeležbo. V primeru, da bo več takšnih, ki bodo ustrezali tem omejitvam, bo o sprejetju odločil žreb.

Če bodo mesta še na voljo, se bodo prijave ponovno odprle v torek, 10. aprila 2018, in bodo odprte do torka, 17. aprila 2018. Izbor za prosta mesta bo izveden enako kot v prvem prijavnem roku. Po 17. aprilu bodo prijave možne le še na delavnice s prostimi mesti in bodo odprte do zapolnitve.

 

V primeru, da boste na delavnico sprejeti, vam bomo v nekaj dneh posredovali vse potrebne informacije glede plačila prijavnine, vse podrobnosti o urniku delavnic bomo udeležencem poslali po elektronski pošti najkasneje en mesec pred pričetkom poletne šole.

 

Če prijavnine ne boste poravnali v roku enega tedna, bomo morali vaše mesto, žal, predati drugemu kandidatu. V kolikor se boste od Poletne šole FRI odjavili najmanj dva tedna pred začetkom, vam prijavnino povrnemo.