• Izbirni izpit za vpis na magistrski študij
Obvestila referataObjave

Izbirni izpit za vpis na magistrske študijske programe druge stopnje na Fakulteti za računalništvo in informatiko UL bo v petek, 11. septembra 2020, ob 16. uri.


Izbirni vpis bo izveden za:

  • magistrski študijski program Računalništvo in inforamtika, smer Računalništvo in informatika - za državljane Slovenije in EU ter tujce;
  • magistrski študijski program Računalništvo in informatika, smer Podatkovne vede - za državljane Slovenije in EU ter tujce;
  • interdisciplinarni magistrski študijski program Multimedija - za državljane Slovenije in EU ter tujce.

 
Izvedba izbirnega izpita bo kandidate, ki imajo slovenske državljanstvo in hkrati tudi stalno prebivališče v Republiki Sloveniji potekala v prostorih UL FRI na Večni poti 113.

 

Razpored kandidatov po prostorih:

 

PROGRAM

PRIIMEK

PROSTOR

MULTIMEDIJA - SLOVENCI

A - Ž

PREDAVALNICA  1

RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKA - MULTIMEDIJA

A - Ž

PREDAVALNICA 1

RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKA (RI + PV) - SLOVENCI

A - J

PREDAVALNICA – A

RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKA (RI + PV) - SLOVENCI

K - R

GARAŽA

RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKA (RI + PV) - SLOVENCI

S - Ž

PREDAVALNICA – B

 
Izbirni izpit vse ostale kandidate (tuje državljane in Slovence s stalnim prebivališčem v tujini) bo potekal online. O začetnih podrobnostih glede izvedbe izbirnega izpita ste bili 4. septembra 2020 obveščeni na elektronski poštni naslov, ki ste ga v sklopu kontaktnih podatkov navedli ob oddaji prijave preko portala eVŠ.
 
!!! POZOR: Izbirnega izpita se morajo udeležiti vsi kandidati, ki se želijo vpisati na zgoraj navedene magistrske študijske programe UL FRI, tudi tisti, ki do izbirnega izpita še ne bodo zagovarjali diplomskega dela. Pri izbiri kandidatov za študijsko smer Podatkovne vede bomo lahko upoštevali rezultate v okviru predizbirnega postopka.
 
Katalog znanj z vzorčnimi primeri nalog za izbirni izpit si lahko ogledate na spodnji povezavi: