• 279 novih diplomantov UL FRI
Novice

V zbornični dvorani Univerze v Ljubljani smo med 21. in 22. decembrom 2016 podelili diplomske listine 279 novim diplomantom in magistrom Fakultete za računalništvo in informatiko (UL FRI).


Dekan UL FRI, prof. dr. Bojan Orel, je izpostavil pomen izobrazbe, ki je temelj za grajenje karierne poti, ter se optimistično zazrl v prihodnost, ki jo bo s svojim znanjem in mladostno zagnanostjo gradila nova generacija diplomantov.

Slavnostna govorca, Uroš Čimžar, direktor podjetij Domenca, Domovanje.com in Dominion Hosting Holding, in mag. Marjan Bradeško, direktor za razvoj učnih vsebin v podjetju NIL, sta diplomantom zaupala nekaj svojih dragocenih izkušenj, jim ob zaključku študija čestitala ter jim zaželela veliko uspehov v življenju.

Posebnost tokratne podelitve je bilo veliko število diplom, saj je diplomske listine poleg študentov bolonjskih študijskih programov prejela še zadnja skupina študentov predbolonjskih programov, ki so v skladu z zakonskim rokom morali diplomirati do 30. septembra letos.

Vsem diplomantkam in diplomantom ter magistrom in magistricam še enkrat iskreno čestitamo!