• Sprejem za bruce
Obvestila referata

Novo študijsko leto bomo v ponedeljek, 1. oktobra, na Fakulteti za računalništvo in informatiko začeli s sprejemi za bruce – študente in študentke, ki ste vpisani v prve letnike študijskih programov prve stopnje.


Sprejemi za bruce bodo v predavalnici 1:

  • ob 10.00 za študente univerzitetnega študijskega programa prve stopnje Računalništvo in informatika ter za študente interdisciplinarnega študija Računalništvo in matematika,
  • ob 11.30 za študente visokošolskega študijskega programa prve stopnje Računalništvo in informatika.

 

Na sprejemu boste bruci prejeli vse potrebne informacije o študiju in študijskih pravilih ter drugih aktivnostih, ki potekajo na fakulteti.

 

Za bruce, ki prihajajo iz tujine, bomo pripravili poseben sprejem v angleškem jeziku, in sicer že v petek, 28. septembra, ob 11. uri v predavalnici 3 na FRI.

 

Popoldne vabljeni na prireditev Pozdrav brucem 2018

Popoldne, 1. oktobra, ste študenti vabljeni še na Kongresni trg v Ljubljani, kjer se ob 16. uri prične prireditev Pozdrav brucem 2018, ki jo za študente vseh fakultet organizira Univerza v Ljubljani. V novo študijsko leto bodo študente pospremile glasbene skupine Prismojeni profesorji bluesa, Matter in Guapo gang, predstavile se bodo obštudijske dejavnosti članic Univerze v Ljubljani, bruce in brucke pa bo pozdravil tudi rektor prof. dr. Igor Papič.

Več o prireditvi najdete na strani omrežja Facebook Pozdrav brucem 2018.