• Posnetek informativnega dneva za doktorski študij
Novice

Vabimo vas k ogledu videoposnetka informativnega dneva za doktorski študijski program Računalništvo in informatika, ki je potekal v sredo, 3. aprila 2024. Informativni dan je vodil skrbnik doktorskega študija prof. dr. Danijel Skočaj. Svoje razloge za vpis in izzive, s katerimi se srečujejo v času doktorskega študija, sta predstavila doktorska študenta Eva Boneš in Yannick Kuhar. Priložnosti za delo v laboratorijih pa so predstavili prof. dr. Vlado Stankovski, izr. prof. dr. Iztok Lebar Bajec in prof. dr. Danijel Skočaj.


 

Doktorski študij je namenjen vsem, ki se želite usposobiti za poglobljeno raziskovalno in znanstveno delo. Slednje je nujna podlaga za razumevanje novih tehnologij in pristopov ter omogoča inovacije in razvojne preboje. Z doktoratom znanosti s področja računalništva in informatike lahko kariero nadaljujete tako na akademskem področju kot na trgu, saj gre za danes najbolj iskana znanja. V videoposnetku informativnega dneva boste prejeli vse informacije o študiju na tretji stopnji, predstavili vam bomo program Računalništvo in informatika, seznanili pa vas bomo tudi o priložnostih za pedagoško in raziskovalno delo ob študiju na fakulteti ter o možnostih štipendiranja.

 

PDF predstavitev v PowerPointu

Spletna stran: Doktorski program računalništvo in informatika

Predstavitvena brošura 2024/2025

Priložnosti za zaposlitev

 

Rok za prijavo na doktorski študij: 3. junij 2024. Prijavo za vpis se odda preko portala eVŠ. Razpis za vpis na doktorske študijske programe je objavljen na spletnih straneh Doktorske šole Univerze v Ljubljani, za več informacij o študijskem programu in vpisnem postopku pa kontaktirajte Študentski referat na doktorski.studij@fri.uni-lj.si ali +386 1 479 8123.