• Posnetek informativnega dneva za doktorski študij
Objave

Vabimo vas k ogledu videoposnetka informativnega dneva za doktorski študijski program Računalništvo in informatika, ki je potekal v sredo, 6. aprila 2022. Vse pomembne informacije je predstavil skrbnik doktorskega študija prof. dr. Danijel Skočaj. Svoje izkušnje, razloge za vpis in izzive, s katerimi se srečujejo v času doktorskega študija, so predstavili doktorski študenti Polona Štefanič, Matej Dobrevski in Aleksandar Lukić.


Doktorski študij je namenjen vsem, ki se želite usposobiti za poglobljeno raziskovalno in znanstveno delo. Slednje je nujna podlaga za razumevanje novih tehnologij in pristopov ter omogoča inovacije in razvojne preboje. Z doktoratom znanosti s področja računalništva in informatike lahko kariero nadaljujete tako na akademskem področju kot na trgu, saj gre za danes najbolj iskana znanja. Na informativnem dnevu smo predstavili vse informacije o študiju na tretji stopnji ter program Računalništvo in informatika, kandidate pa smo seznanili tudi o priložnostih za pedagoško in raziskovalno delo ob študiju na fakulteti ter o možnostih štipendiranja.



Dodatne informacije

PDF predstavitve v PowerPointu >

Spletna stran: Doktorski program računalništvo in informatika >

Predstavitveni zbornik: Doktorski študijski program Računalništvo in informatika 2022/2023 >

Predstavitvena brošura 2022 >

 

Rok za prijavo na doktorski študij: 1. junij 2022. Prijavo za vpis se odda preko portala eVŠ. Za več informacij o študijskem programu in vpisnem postopku kontaktirajte Študentski referat na doktorski.studij@fri.uni-lj.si ali +386 1 479 8123.