• Izbirni izpit za magistrski študij
Novice

Izbirni izpit za vpis na magistrske študijske programe druge stopnje na Fakulteti za računalništvo in informatiko UL bo v petek, 13. septembra 2019, ob 16. uri v prostorih UL FRI na Večni poti 113.


Izbirni vpis bo izveden za:

  • magistrski študijski program Računalništvo in informatika - za državljane Slovenije in EU ter tujce;
  • magistrski interdisciplinarni študijski program Multimedija - za tujce;
  • magistrski študijski program Podatkovne vede - za tujce.

 

13. septembra 2019 ob 15. uri vabimo vse študente, ki se želijo vpisati na interdisciplinarni drugostopenjski program Multimedija, na krajši sestanek, kjer se bomo pogovorili o posebnostih vpisnega postopka. Sestanek bo v predavalnici P2.


Za študijska programa Multimedija in Podatkovne vede ne bo izbirnega izpita za državljane Slovenije in EU.

Razpored:

Predavalnici PA in P1

državljani Slovenije in EU, ki so oddali prijavo na magistrski študijski program Računalništvo in informatika.

Predavalnica 21

kandidati držav nečlanic EU, ki so oddali prijavo na več magistrskih študijskih programov (Računalništvo in informatiko, Multimedija in/ali Podatkovne vede)

Predavalnica 22

kandidati držav nečlanic EU, ki so se prijavili le na en magistrski študijski program (Računalništvo in informatika, Multimedija ali Podatkovne vede).

 

POZOR: Izbirnega izpita se morajo udeležiti vsi kandidati, ki se želijo vpisati na zgoraj navedene magistrske študijske programe UL FRI, tudi tisti, ki do izbirnega izpita še ne bodo zagovarjali diplomskega dela.


Po zaključenem roku za prijave za vpis bodo kandidati prejeli obvestilo o izbirnem izpitu na svoj elektronski naslov. Katalog znanj z vzorčnimi primeri nalog za izbirni izpit si lahko ogledate na spodnji povezavi: