• Informativni dan za magistrski študij
Novice

Vse dodiplomske študente in študentke, ki vas zanima nadaljevanje študija na drugi stopnji na Fakulteti za računalništvo in informatiko UL, vabimo na informativni dan, ki bo v sredo, 22. maja 2024, ob 16.00 v predavalnici 1 na UL FRI, Večna pot 113, Ljubljana.


Na informativnem dnevu boste dobili vse informacije o študijskih programih, seznanili pa vas bomo tudi z vpisnimi pogoji in postopki.

 

Na FRI UL izvajamo osem magistrskih študijskih programov oz. smeri, ki ponujajo širok spekter znanj s področja računalništva in informatike ter sorodnih področij.

 

Na informativnem dnevu vam bodo predstavljeni naslednji študijski programi in smeri:

 

Predstavitve ostalih interdisciplinarnih študijskih programov, pri katerih FRI sodeluje v manjšem obsegu, bodo potekale na samostojnih informativnih dnevih na matičnih članicah. Več informacij najdete na spletnih mestih programov:

 

Razpis za vpis

Razpis za vpis na magistrske študijske programe 2. stopnje na Univerzi v Ljubljani je objavljen na spletni strani UL (povezava do celotnega razpisa).

Roki za oddajo prijave za vpis prek eVŠ in rok za oddajo dokazil o izpolnjevanju pogojev za vpis se razlikujejo glede na študijske programe, več o postopkih vpisa bomo predstavili na informativnem dnevu.

 

Dodatne informacije in povezave