• Informativni dan za magistrski študij
Novice

Vse dodiplomske študente in študentke, ki vas zanima nadaljevanje študija na drugi stopnji na Fakulteti za računalništvo in informatiko UL, vabimo na informativni dan, ki bo v sredo, 22. maja 2024, ob 16.00 v predavalnici 1. Na informativnem dnevu boste dobili vse informacije o študijskih programih, seznanili pa vas bomo tudi z vpisnimi pogoji in postopki.


Na FRI UL izvajamo osem magistrskih študijskih programov oz. smeri, ki ponujajo širok spekter znanj s področja računalništva in informatike ter sorodnih področij.

 

Na informativnem dnevu vam bodo predstavljene naslednje študijske smeri:

 

Predstavitve ostalih interdisciplinarnih študijskih programov, pri katerih FRI sodeluje v manjšem obsegu, bodo potekale na samostojnih informativnih dnevih na matičnih članicah. Več informacij najdete na spletnih mestih programov:

  • Uporabna statistika (informativni dan: v četrtek, 9.5.2024 ob 16:00 prek spleta)
  • Kognitivna znanost (informativni dan (2 termina): 8. 5. 2024 ob 16.00 na Pef, Kardeljeva ploščad 16 in 22. 5. 2024 ob 16.00 na Centru za kognitivno znanost UL PeF, Vegova 4, Velika predavalnica)
  • Digitalno jezikoslovje (informativni dan: 3. junija 2024 na FF)

 

Dodatne informacije in povezave


Roki za oddajo prijave za vpis prek eVŠ in rok za oddajo dokazil o izpolnjevanju pogojev za vpis se razlikujejo glede na študijske programe, zato vam bomo več o postopkih vpisa predstavili na informativnem dnevu.