• Informativni dan za doktorski študij bo prek spleta
Napovedi

Vabimo vas, da se nam pridružite na informativnem dnevu za doktorski študijski program Računalništvo in informatika, ki bo v sredo, 8. aprila 2020, ob 16.00, in bo potekal prek spleta.


Doktorski študij je namenjen vsem, ki se želite usposobiti za poglobljeno raziskovalno in znanstveno delo. Slednje je nujna podlaga za razumevanje novih tehnologij in pristopov ter omogoča inovacije in razvojne preboje. Z doktoratom znanosti s področja računalništva in informatike lahko kariero nadaljujete tako na akademskem področju kot na trgu, saj gre za danes najbolj iskana znanja.

 

Na informativnem dnevu boste prejeli vse informacije o študiju na tretji stopnji, predstavili vam bomo program Računalništvo in informatika, seznanili pa vas bomo tudi o priložnostih za pedagoško in raziskovalno delo ob študiju na fakulteti ter o možnostih štipendiranja.

 

Dobimo se na spletu

Zaradi razglašene epidemije koronavirusa in podaljšanja ukrepov o delu na daljavo na Univerzi v Ljubljani najmanj do 13. 4. 2020 bo letošnji informativni potekal preko spleta.

Izkoristite priložnost in uro časa, ki ga boste v naslednjih tednih preživeli doma, namenite tudi virtualnemu srečanju na informativnemu dnevu.

 

Kdaj? V sredo, 8. aprila 2020, ob 16. uri.

 

Povezava do prenosa bo na tem mestu in bo tej novici dodana naknadno.
O tehnologiji, na kateri bo srečanje potekalo, vas obvestimo vsaj 5 dni pred dogodkom.

 

Informativni dan bo v angleškem jeziku. Svoja vprašanja boste lahko zastavili pisno v komentarjih ali pa jih sami postavili z vklopom v živo.

 

​Rok za prijavo na doktorski študij: 1. junij 2020. Prijavo za vpis se odda preko portala eVŠ.

 

Dodatne informacije

Spletna stran: Doktorski program računalništvo in informatika

Predstavitveni zbornik: Doktorski študijski program Računalništvo in informatika 2020/2021

Predstavitvena brošura: v pripravi

 

Video posnetek lanske predstavitve: Informativni dan 2019 (3. 4. 2019)

 

Za več informacij o študijskem programu in vpisnem postopku kontaktirajte Študentski referat na doktorski.studij@fri.uni-lj.si ali +386 1 479 8123.