• Informacije za vpis na magistrske študijske programe
Novice

Informativnega dneva za vpis na magistrski študij na FRI se je udeležilo prek 100 študentov in študentk, ki razmišljajo o poglabljanju znanja na področju računalništva in informatike in izboljšanju svojih zaposlitvenih možnosti.


Na informativnem dnevu smo predstavili vse študijske programe druge stopnje, ki jih izvaja Fakulteta za računalništvo in informatiko. Glede na vprašanja na koncu predstavitve, so študente zanimali prav vsi programi, tako naš osrednji program Računalništvo in informatika, ki ima tudi največ - 80 vpisnih mest, kot tudi preostali štirje interdisciplinarni.

Večina informacij o študijskih programih je zbranih na spletni strani FRI. Na koncu podrobnega opisa posameznega programa sta priložena še predstavitveni zbornik in učni načrt predmetov.

Za vse, ki se niste uspeli udeležiti informativnega dne, 17. maja, je tukaj na voljo tudi predstavitev z dogodka.

Za več informacij glede vpisa in študijskih programov pa lahko kontaktirate Študentski referat preko elektronske pošte ​ali telefona (+386 1 479 8123).

 

V primeru omejitve vpisa bosta izbirna izpita za magistrska programa Računalništvo in informatika ter Pedagoško računalništvo in informatika v četrtek, 14. 9. 2017, za interdisciplinarni magistrski program Multimadija pa v petek, 15. 9. 2017. Točna ura izvedbe izpita bo objavljena naknadno.

 

Ne pozabite na rok za oddajo prijave za vpis, ki je 31. avgusta 2017.