18.
sep
Sprogramirala bom prihodnost: kariere žensk v računalništvu
ob 13:00

Vabimo vas, da se udeležite dogodka "Sprogramirala bom prihodnost: Kariere žensk v računalništvu", ki ga organiziramo na Fakulteti za računalništvo in informatiko.

 

Potekal bo v sredo, 18. septembra 2024, med 13.00 in 14.30 na Fakulteti za računalništvo in informatiko, na Večni poti 113 v Ljubljani, v predavalnici 1.

Na dogodku bomo gostili strokovnjakinje s področja računalništva in informatike, ki bodo z nami delile svoje izkušnje in vpoglede v izzive ter priložnosti, s katerimi so se soočale na svojih poklicnih poteh.

 

Naše gostje na dogodku bodo:

  • Simona Kek (python razvijalka v podjetju PredictLeads)
  • Hajdi Kosednar (predstojnica Centra za informatiko v zdravstvu na NIJZ)
  • Mojca Ciglarič (predavateljica, raziskovalka in dekanja Fakultete za računalništvo in informatiko)
  • Nina Krmac

 

Dogodek bo vodil igralec in televizijski voditelj Nik Škrlec, ki za vse udeleženke pripravlja tudi zabavne izzive in lepe nagrade.

Vabljene, da se nam pridružite, da skupaj raziščemo priložnosti za ženske v računalništvu, slišimo vaše ideje in predloge ter odgovorimo na vaša vprašanja in morebitne pomisleke.

Prosimo, da se na dogodek prijavite prek obrazca na povezavi.

 

Vsem srednješolkam, ki se bodo dogodka udeležile, bomo zagotovili potrdilo o udeležbi na dogodku, ki ga lahko predložite v šoli kot dokazilo za udeležbo na informativnem dogodku za odločitev o izbiri študija.

 

Veselimo se vaše udeležbe!