22. sep
-
23. sep
Uvod v študij
ob 10:00

Te študij računalništva skrbi, ker še nimaš izkušenj s programiranjem? Bi rad osvežil/a svoje znanje matematike ali pa bi rad izvedel/a kaj več o študiju in obštudijskih dejavnostih? Imamo rešitev!

 

Študentski svet FRI vsako leto organizira Uvod v študij – letos zaradi razmer dvodnevni – brezplačen dogodek, kjer se spoznaš z osnovami programiranja, ponoviš srednješolsko matematiko in pridobiš množico koristnih informacij o študentskem življenju. Spoznal/a boš nove ljudi in od študentov iz prve roke dobil/a veliko nasvetov o študiju. Vsak dan so organizirana predavanja, po njih pa še vaje, kjer utrdiš svoje znanje na praktičnih primerih. Da pa dan malo popestrimo, so med vaje in predavanja vključene še predstavitve društev, ki te vabijo, da se jim pridružiš.

 

Vse aktivnosti bodo potekale online prek platforme Microsoft Teams. Na platformi bo ves čas na voljo tudi Q&A kanal, kamor se lahko obrneš z vsemi svojimi vprašanji na katera bomo z veseljem odgovorili. O vseh pomembnih informacijah pa boš obveščen/a sproti preko e-mail naslova, ki ga boš vnesel/a ob prijavi.

 

Toplo vabljen/a, da se nam pridružiš in si zagotoviš lažji začetek študija!

 

Več informacij o izvedbi dogodka dobiš na naslovu: svet.fri.uni-lj.si/uvod-v-studij/.