03.
apr
Informativni dan za doktorski študij
ob 16:00

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na informativnem dnevu za doktorski študijski program Računalništvo in informatika, ki bo v sredo, 3. aprila 2024, ob 16.00 v predavalnici 19 na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (Večna pot 113, Ljubljana).

 

Doktorski študij je namenjen vsem, ki se želite usposobiti za poglobljeno raziskovalno in znanstveno delo. Slednje je nujna podlaga za razumevanje novih tehnologij in pristopov ter omogoča inovacije in razvojne preboje. Z doktoratom znanosti s področja računalništva in informatike lahko kariero nadaljujete tako na akademskem področju kot na trgu, saj gre za danes najbolj iskana znanja.

 

Na informativnem dnevu boste prejeli vse informacije o študiju na tretji stopnji, predstavili vam bomo program Računalništvo in informatika, po predstavitvi pa vas vabimo, da z nami ostanete še na krajši pogostitvi, na kateri bo priložnost za neformalni pogovor z doktorskimi študenti in izvajalci programa.

 

Razpis za vpis na doktorske študijske programe bo predvidoma v marcu 2024 objavljen na spletnih straneh Doktorske šole Univerze v Ljubljani. Prijavo za vpis se odda preko portala eVŠ.

 

Za več informacij o študijskem programu in vpisnem postopku kontaktirajte Študentski referat na doktorski.studij@fri.uni-lj.si ali +386 1 479 8123.

 

ZAPOSLITEV ZA DOKTORSKE ŠTUDENTE

Na informativnem dnevu vas bomo seznanili s številnimi priložnostmi za pedagoško in raziskovalno delo ob študiju na fakulteti, ki vam zagotavlja zaposlitev ter kritje stroškov šolnine (delno ali v celoti, po dogovoru z vodjo projekta).

 

UDELEŽBA NA DOGODKU

Svoja vprašanja boste lahko zastavili na dogodku, lahko pa nam jih sporočite že vnaprej. Zaradi lažje organizacije dogodka vas vabimo, da svojo udeležbo najavite vnaprej na pr@fri.uni-lj.si. Vaš naslov bomo uporabili za dodatne opomnike o dogodku, roku za oddajo prijave za vpis ter obveščanje o priložnostih za zaposlitev doktorskih študentov.

 

Prenos v živo: Na fakulteti vas vabimo in spodbujamo, da se dogodka udeležite v živo; za vse, ki vam to ne bo uspelo, pa bomo nudili tudi prenos v živo preko spleta -> POVEZAVA