• Informativni dan za skupno doktorsko usposabljanje z JRC Ispra
Napovedi

Pridružite se nam na informativnem dnevu za skupno doktorsko usposabljanje Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani ter Skupnega raziskovalnega središča Evropske komisije (JRC) iz Ispre v Italiji. Dogodek bo potekal prek spleta v torek, 28. aprila, ob 14. uri, v angleškem jeziku.


Program je namenjen vsem, ki želijo nadaljevati raziskovalno kariero na temo strojnega učenja za zagotavljanje varnosti interneta stvari (IoT) in biometrije v digitalni forenziki slik. Raziskovalno mesto ponuja 4-letno zaposlitev, od tega do 3 leta na JRC v Ispri v Italji ter preostali čas na UL FRI. Študent se mora istočasno vpisati na doktorski študij na FRI, program krije stroške šolnine za doktorski študij.

Za več informacij o programu obiščite spletno stran.

 

Dogodek bo izveden prek spleta

Dogodek bomo izpeljalil prek spleta, zato vas prosimo za predhodno prijavo na e-mail naslov international.office@fri.uni-lj.si. Vaš naslov bomo uporabili le za komunikacijo v zvezi s tem dogodkom.

 

 

Pomembno: Uporabite brskalnika Chrome ali Edge (pri Firefoxu so funkcionalnosti omejene) ali si prenesite samostojno aplikacijo.

 

Svoja vprašanja boste lahko zastavili v živo po koncu uvodne predstavitve. Če imate konkretna vprašanja, pa vas vabimo, da nam jih že pred dogodkom posredujete na international.office@fri.uni-lj.si in lahko nanje odgovorimo že v uvodnem delu.