O dvojnem študijskem programu

 

Študenti univerzitetnega programa Računalništvo in informatika lahko pridobite dvojno diplomo s Kyungpook National University iz Južne Koreje. Izbirate lahko med študijskima programoma Elektrotehnika ali Računalništvo. Študij se izvaja v angleškem jeziku.

V program se lahko vključijo študenti, ki so vpisani v 2. letnik programa na FRI in se bodo v naslednjem študijskem letu vpisali v 3. letnik študija. Študent mora v  1. in 2. letnik študija imeti povprečje najmanj 8. Študenti morajo na KNU opraviti 2 semestra, torej 54ECTS in pripraviti diplomsko delo za 6 ECTS ter dodatnih 12ECTS za pridobitev dvojne diplome.

 

razpis

Razpis je vsako leto objavljen v začetku 2. semestra, kandidati pa so izbrani do sredine meseca Aprila. Več informacij je na voljo na spletni učilnici in v razpisu za izbor kandidatov.

Rok za prijavo za študijsko leto 2023/24 je 13 April 2023.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku, na katerem bomo predstavili razpis, študent, ki je že opravil študij na KNU pa bo podal svoje izkušnje. Dogodek bo v četrtek, 6. aprila ob 11. uri v Garaži FRI.

 

ŠTIPENDIJA

 

ŠTIPENDIJA V OKVIRU ERASMUS+ MEDNARODNE DIMENZIJE

Za namen dvojnega študijskega programa je v okviru Erasmus+ mednarodne dimenzije na voljo 1 štipendija za 4 mesece. Štipendija vključuje znesek 2.800€ za bivanje ter 1.500€ za pot. Štipendija bo podeljena študentu z najvišjim uspehom.

Če želite oddaji prijavo za štipendijo v obrazcu za prijavo na program obkrožite to možnost.