• Informativni dan za dvojni magistrski študijski program
Obvestila referata

Študenti magistrskega programa Računalništvo in informatika lahko pridobite dvojno diplomo Univerze v Ljubljani in Tehniške univerze Gradec. Več na informativnem dnevu za dvojni študij, v torek, 13. decembra, ob 10. uri v predavalnici 22.


Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani in avstrijska Tehniška univerza Gradec izvajata dvojni študijski program. Študenti, ki opravijo vsaj en semester študija v Avstriji in izdelajo magistrsko delo z mentorjema obeh univerz, pridobijo diplomi ljubljanske in graške univerze.

 

V dvojni študijski program se lahko prijavijo študenti, ki bodo v študijskem letu 2017/2018 vpisani v 2. letnik magistrskega programa druge stopnje Računalništvo in informatika. Postopek prijave je opisan v razpisu, več informacij bo na voljo na informativnem dnevu, kjer boste prejeli tudi vse informacije o predmetih, temah magistrske naloge in raziskovalnem delu prof. dr. Tobiasa Schrecka, ki bo predstavil TU iz Gradca. Svojo izkušnjo bo predstavil tudi študent, ki je že končal študij v Avstriji.
 
Rok za prijavo  na dvojni študij je 18. januar 2017.