• Izbirni izpit za vpis na magistrski študij
Obvestila referataObjave

Izbirni izpit za vpis na magistrske študijske programe druge stopnje na Fakulteti za računalništvo in informatiko UL bo potekal prek spleta v petek, 10. septembra 2021, ob 16. uri.


Izbirni vpis bo izveden za:

  • magistrski študijski program Računalništvo in informatika, smer Računalništvo in informatika - za državljane Slovenije in EU ter tujce;
  • magistrski študijski program Računalništvo in informatika, smer Podatkovne vede - za državljane Slovenije in EU ter tujce;
  • interdisciplinarni magistrski študijski program Multimedija - za državljane Slovenije in EU ter tujce.  

 

Izvedba izbirnega izpita bo za vse kandidate (Slovence in državljane EU; tuje državljane in Slovence s stalnim prebivališčem v tujini) potekala prek spleta (online). Dodatne informacije glede izvedbe izbirnega izpita bodo v kratkem objavljene na spletnem avditoriju FRI (avditorij.fri.uni-lj.si) oziroma boste o njih obveščeni na elektronski poštni naslov, ki ste ga v sklopu kontaktnih podatkov navedli ob oddaji prijave preko portala eVŠ.

 

!!! POZOR: Izbirnega izpita se morajo udeležiti vsi kandidati, ki se želijo vpisati na zgoraj navedene magistrske študijske programe UL FRI, tudi tisti, ki do izbirnega izpita še ne bodo zagovarjali diplomskega dela. Pri izbiri kandidatov za študijsko smer Podatkovne vede bomo lahko upoštevali rezultate v okviru predizbirnega postopka.

 

Katalog znanj z vzorčnimi primeri nalog za izbirni izpit si lahko ogledate na spodnjih povezavah: