• FRI na sejmu Informativa 2017
Napovedi

Fakulteta za računalništvo in informatiko UL se bo tudi letos predstavila na sejmu Informativa, 27. in 28. januarja 2017 od 9. do 18. ure na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na sejmu se predstavljajo srednje šole in gimnazije, strokovne šole, univerze, štipenditorji in drugi predstavniki. Namen je dijakom višjih letnikov na enem mestu predstaviti možnosti za študij in zaposlovanje.

Na sejemskem prostoru naše Fakultete boste imeli priložnost spoznati študijske programe in raziskovalne projekte, preizkusiti dva zanimiva demonstracijska projekta ter sodelovati v nagradni igri za privlačni nagradi. Izvedeli boste vse, kar vas zanima o izvedbi študija in predmetniku, na vsa vprašanja vam bodo odgovorili tudi študenti FRI.


Na kratko o Informativi

Informativa enkrat na leto, pred informativnimi dnevi, na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini - od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd. Obiskovalcem ponuja tudi informacije o poklicih in druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd.

Poleg Informative pa vas vabimo tudi na informativne dneve, ki bodo 10. februarja ob 11.00 in 15.30 ter 11. februarja ob 10. uri na Fakulteti za računalništvo in informatiko, Večna pot 113, Ljubljana.