• Postani del ekipe Kolektor in soustvarjaj tehnološke rešitve prihodnosti!
Objave

Dragi študent Fakultete za računalništvo in informatiko, si pripravljen sprejeti izziv v svetu industrijskih inovacij? Pri nas imaš priložnost soustvarjati svetovne trende in tehnologije, ki spreminjajo svet!


Kdo smo?

Kolektor smo ljudje. Smo dinamična in inovativna skupina posameznikov iz različnih področij, združeni s skupno vizijo in strastjo do tehnoloških rešitev. Ključni dejavnik uspeha smo zaposleni, ki s svojo predanostjo in znanjem dosegamo nadpovprečne rezultate.

Kolektor kot globalni inovator v mobilnosti, energetiki in gradbeništvu, se deli na tri skupine – Kolektor Mobility, Kolektor Technologies in Kolektor Construction. V vsaki skupini potrebujemo talentirane IT strokovnjake, s katerimi bomo skupaj uresničevali našo vizijo in še naprej postavljali visoke standarde v vsaki od panog.

Kaj delamo?

  1. Razvijamo programsko opremo

Skupaj ustvarjamo najnovejše aplikacije in sisteme, ki jih uporabljajo podjetja po vsem svetu. V naši agilni ekipi boste imeli priložnost reševati resnične izzive in prispevati k inovativnim rešitvam.

  1. Skrbimo za kibernetsko varnost:

Branimo se proti kibernetskim napadom in zagotavljamo varnost podatkov. Sodelujemo pri projektih, kjer gradimo kibernetsko odpornost podjetja in se učimo najnovejših tehnik za zaščito pred grožnjami.

  1. Podpiramo IT infrastrukturo:

Upravljamo omrežja, strežnike in druge ključne IT komponente. Naša naloga je zagotoviti neprekinjeno delovanje sistemov in hitro reševanje težav, tako da vse teče gladko.

  1. Poslovna informatika:
  • Implementiramo SAP rešitve za izboljšanje poslovnih procesov v avtomobilski industriji, energetiki in gradbeništvu. Gradimo podatkovna skladišča in razvijamo povezave med internimi orodji in poslovnimi partnerji po vsem svetu.
  • Uporabljamo Microsoftova orodja, kot so Power BI, Office 365, Teams in Azure, za podporo in optimizacijo poslovanja. Naša orodja pomagajo ekipam delati bolj učinkovito in pregledno.
  • Implementiramo RPA (Robotska avtomatizacija procesov) za avtomatizacijo rutinskih nalog in povečanje učinkovitosti. S tem omogočamo, da se lahko osredotočimo na bolj strateške naloge.
  • Razvijamo in integriramo AI (Umetna inteligenca) rešitve za izboljšanje odločanja in poslovne analitike. Z uporabo napredne analitike pomagamo podjetjem bolje razumeti njihove podatke in sprejemati pametnejše odločitve.
  1. Gradbena informatika
  • Na inovativnih projektih uporabljamo napredne tehnologije, kot so GPS, 3D modeli, senzorji in aktuatorji, ki preoblikujejo tradicionalno gradbeništvo v visokotehnološko industrijo.
  • Spodbujamo razvoj avtonomnih sistemov in implementacijo avtonomnih gradbenih strojev, robotike in umetne inteligence, kar predstavlja prihodnost gradbeništva.
  • Pri vodenju gradbenih strojev uporabljamo telematiko in podatkovno analitiko za optimizacijo delovanja gradbenih strojev ter pametne sisteme za spremljanje, analizo in izboljšanje učinkovitosti gradbenih projektov.
  • Omogočamo interdisciplinarno delo, kjer se prepletajo znanja iz gradbeništva, elektrotehnike in računalništva, kar spodbuja kreativno reševanje problemov in inovacije.
  • Prispevamo k trajnostnim gradbenim praksam z uporabo naprednih tehnologij, ki zmanjšujejo okoljski odtis gradnje in izboljšujejo energetsko učinkovitost.
  • Razvijamo varnostne sisteme in avtonomne stroje, ki ustvarjajo varnejša delovna mesta na gradbiščih, kar je ključno za zaščito delavcev in zmanjšanje tveganj.

 

Zakaj postati del naše ekipe?

  • Delo na daljavo: Delaj od koderkoli – iz udobja svojega doma ali iz katerekoli druge lokacije, ki ti ustreza.
  • Fleksibilen delovni čas: Prilagodi si urnik tako, da bo ustrezal tvojemu življenjskemu slogu in obveznostim.
  • Podpora in mentorstvo: Vsak nov član ekipe dobi mentorja, ki pomaga pri uvajanju in nadaljnjem razvoju. Nisi sam, ko se učiš novih stvari!
  • Strokovno izpolnjevanje: Smo top investitor v izobraževanje! Omogočamo dostop do različnih tečajev, seminarjev in konferenc, kjer se lahko nenehno izobražuješ in nadgrajuješ svoje znanje.
  • Inovativno okolje: Delal boš z najnovejšimi tehnologijami in orodji ter tudi sam prispeval k inovacijam.
  • Karierni napredek: Podpiramo in spodbujamo tvoj osebni in strokovni razvoj. Pri nas imaš ogromno priložnosti za rast in napredovanje.

 

Pridruži se nam in postani del ekipe, v kateri boš imel priložnost delati na najnovejših projektih, se učiti od vrhunskih strokovnjakov in soustvarjati tehnološke rešitve prihodnosti!

Za več informacij ali prijavo na naše delovne izzive nas kontaktiraj na mladi@kolektor.com ali obišči našo spletno stran Kolektor | Kolektor.

 

Prispevek je promocijska objava podjetja Kolektor, pokrovitelja Poletne šole FRI 2024.