30.
jan
#Vblatu: Visionect - Razvoj in testiranje strojne opreme
ob 18:00

V letu 2019 nas bo na prvem predavanju V blatu (#Vblatu) na FRI obiskal Gašper Korinšek, glavni razvijalec strojne programske opreme v podjetju Visionect, ki se ukvarja z digitalnimi prikazovalniki na osnovi e-papirja. Več na #Vblatu.

 

Predavanje “How we develop and test hardware in the real world” bo v sredo, 30. januarja 2019, ob 18. uri v predavalnici P1 na FRI. Udeležba je brezplačna, prijavite se prek portala Meetup.

 

Na predavanju bodo predstavljene tehnologije in izzivi pri razvoju strojne opreme z izjemno nizko porabo, kot so brezžični digitalni prikazovalniki, kakšna je arhitektura strojne programske opreme zanje ter kako v podjetju Visionect avtomatizirajo testiranje naprav interneta stvari.

 

Namen serije Čez glavo v blatu je predstaviti delo najboljših računalniških inženirjev, spoznati njihov način razmišljanja in reševanja aktualnih problemov v stroki. Obenem pa srečanja predstavljajo možnost za druženje strokovnjakov iz industrije, raziskovalcev in pedagogov s fakultete ter študentov.

Dogodek bomo fotografirali za potrebe promocije fakultete in študija.