• Sprejem brucev tretjega oktobra
Obvestila referata

Kot vsako leto doslej bomo na Fakulteti za računalništvo in informatiko tudi letos pripravili poseben sprejem brucem – tistim, ki se vpisujejo v prve letnike univerzitetnih in visokošolskih programov prve stopnje ter študentom prvega letnika druge stopnje. Sprejem bo na fakulteti potekal 3. oktobra 2016.


Sprejem brucev bo za študente dodiplomskih študijev v predavalnici 1 po naslednjem razporedu: 

  • ob 10:00 za študente univerzitetnih študijskih programov prve stopnje,
  • ob 10:45 za študente iz tujine (prve stopnje) ter 
  • ob 11:30 za študente visokošolskega študijskega programa prve stopnje.

Sprejem za študente prvih letnikov magistrskih študijskih programov druge stopnje bo ob 8:15 v predavalnici 22.

Na sprejemu boste prejeli vse potrebne informacije za študij, seznanili vas bomo s študijskimi pravili in obveznostmi ter izvedeli podrobne informacije o različnih dejavnostih na fakulteti, mednarodnih študijskih izmenjavah, udeležbah na tekmovanjih in še več. Pozdravil vas bo tudi prof. dr. Bojan Orel, ki bo s prvim oktobrom postal novi dekan fakultete.

 

Popoldne vabljeni na prireditev Pozdrav brucem 2016

 

Na isti dan ste študenti vabljeni na Kongresni trg v Ljubljani, kjer bo od 17. ure dalje potekala prireditev Pozdrav brucem 2016, ki jo prireja Univerza v Ljubljani. Organizatorji obljubljajo pester in dinamičen program s številnimi nastopajočimi, med katerimi so pevka Marina Martensson iz Švedske, plesalec argentinskega tanga Anton Volkov iz Rusije, plesalec poppinga Jernej Kozan in plesna skupina Plesni Teater Ljubljana. Na prireditvi boste študenti izvedeli marsikaj o študiju in obštudijskih dejavnostih na stojnicah 23 fakultet in treh akademij Univerze v Ljubljani. Več o prireditvi na Facebook strani Pozdrav brucem 2016.