15.
feb
Raziskovalna konferenca UL FRI 2018
ob 09:00

V četrtek, 15. februarja 2018, s pričetkom ob 9.00 bo v P22 potekala tretja Raziskovalna konferenca. Na njej boste lahko prisluhnili predstavitvi primerov dobrih praks na področju pridobivanja projektov (MSCA in H2020) in nekaterih novosti, ki so povezane z delom Službe za raziskovalno dejavnost in Mednarodne pisarne. Na konferenci bodo prisotni zanimivi zunanji gosti, izpostavljeni pa bodo tudi nekateri primeri dobrih praks/dosežkov UL FRI na področju raziskovanja v preteklem letu. 

 

Po zaključku konference bosta sledili še dve tematski delavnici:

  • SLING: napredna uporaba lahke virtualizacije (Singularity/Docker) v superračunalniškem okolju, izvajalec bo Jan Jona Javoršek;
  • Znanstvenik/raziskovalec v (družbenih) medijih, izvajalec bo Luka Hvalc, ustvarjalec podkasta Frekvenca X na Valu 202.

 

Podroben program dogodka: RK | UL FRI | 2018

 

Zaradi lažje organizacije dogodka, vas vljudno prosimo, da svojo prisotnost na konferenci oz. delavnicah sporočite do srede, 7. 2. 2018, preko e-pošte na naslov: srd@fri.uni-lj.si.

 

Zgoraj navedeni delavnici bosta potekali vzporedno, število mest za posamezno delavnico pa je omejeno na 15 udeležencev. Prijave na delavnice sprejemamo do zasedenosti mest, tako da pri prijavi jasno navedite ali se prijavljate samo na konferenco ali tudi na katero od navedenih delavnic. Dodatna navodila glede izvedbe delavnic boste s strani izvajalcev prejeli po prijavi.