Ste vedeli, da s podatkovnim rudarjenjem športni klubi ugotavljajo prednosti in slabosti posameznih ekip? Uporabljajo ga tudi trgovski mogotci, ki želijo vedeti, kdaj se jim najbolj splača pošiljati reklame, delodajalci pa lahko ugotovijo, kateri od zaposlenih bo prvi dal odpoved. 

 

Če tudi sami delate s kupi podatkov, iz katerih želite razbrati koristne informacije, se prijavite na naše izobraževanje, ki bo v torek, 5. februarja 2019, od 16.30 do 20.30 ure v Akademiji FRI na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, Večna pot 113, 1000 Ljubljana.

 

Izobraževanje je namenjeno popolnim začetnikom, ki želijo spoznati osnovne metode strojnega učenja s pomočjo vizualizacij ter interaktivne predstavitve algoritmov. Po izobraževanju boste sposobni sami analizirati podatke in jih uporabiti za gradnjo napovednih modelov. Izobraževanje je vezano na uporabo odprtokodnega programa Orange, je praktično, z delom na konkretnih primerih, postopkov pa se bomo učili brez programiranja in matematike.

 

Prijavnina za udeležence znaša 300 evrov, za člane Alumni kluba UL nudimo 20% popust, za študente pa 25% popust.

 

Po prijavi vam pošljemo podatke za plačilo, prijavnino pa prosimo poravnajte v roku treh dni od prijave. Izobraževanje se bo izvedlo ob zadostnem številu prijav. Pridržujemo si pravico do odpovedi in v tem primeru prijavnino v celoti povrnemo.

 

*Z oddajo prijavnice se strinjate, da vaše osebne podatke uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in izključno za potrebe izvedbe izobraževanja Uvod v rudarjenje podatkov. Vaše osebne podatke iz prijave bomo hranili do konca izobraževanja. Udeleženci, ki želite tudi vnaprej prejemati obvestila o naših dejavnostih Akademije FRI, lahko označite to možnost.

 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na:
e-mail: akademijafri@fri.uni-lj.si
tel: +386 1 479 8268

 

PRIJAVNICA

/* */