nastanitev

 

Nastanitev v lastni režiji je možna v Dijaškem domu Vič. Dijaški dom ponuja nastanitev v enoposteljnih ali dvoposteljnih sobah z možnostjo zajtrka in večerje. 

 

Rezervacije sob sprejemajo do 31. 5. 2019.

 

KAKO DO NAS

 

Peš ali s kolesom:

Do fakultete vodi lepo urejena pot za pešce in kolesarje: 3 km od Trga republike iz centra mesta, 2 km od študentskega naselja v Rožni dolini ali 2 km od Koseškega bajerja s šišenske strani.

 

Z avtobusom:
 

Avtobus št. 18 (Kolodvor – Center Stožice), vozni red
Ko pridete na glavno železniško oziroma avtobusno postajo v Ljubljani, se sprehodite do postaje Kolodvor, ki se nahaja na tem območju. Vstopite na avtobus št. 18 v smeri Center Stožice in se peljite do postaje Živalski vrt ZOO (šest postaj). Ko izstopite, se obrnite na desno in pojdite do prvega prehoda za pešce. Prečkajte prehod in nadaljujte hojo v tej smeri. Fakulteta se nahaja ob koncu te ceste.

 

Avtobus št. 14 ali 14B (Savlje – Vrhovci ali Savlje – Bokalce), vozni red
Ko pridete na glavno železniško oziroma avtobusno postajo v Ljubljani, se sprehodite do postajališča mestnega prometa na Bavarskem dvoru (7 minut v smeri JZ). Vstopite na avtobus v smeri Bokalce/Vrhovci in se peljite do postaje Jamnikarjeva (osem postaj). Ko izstopite, nadaljujte pot v nasprotni smeri in zavijte levo na Jamnikarjevo ulico. Ob koncu ulice, ko pridete do reke, se obrnite levo. Nadaljujte pot še približno 200 m in prispeli boste na cilj.

 

Prevoz na avtobusu je možno plačati iz dobroimetja s kartico Urbana ali pa z mobilnim telefonom storitev Moneta (na telefon vtipkate 1899 in prislonite telefon na čitalec na avtobusu).

 

  • Pri plačilu iz dobroimetja s kartico Urbana lahko na mobilni telefon naložite aplikacijo Urbana, na katero nato naložite dobroimetje.
  • Prevoz v eno smer stane 1,20 EUR.
  • Pri plačevanju iz dobroimetja s kartico Urbana (fizično ali mobilno) znotraj 90 minut prestopate brezplačno. Pri plačilu s telefonom s storitvijo Moneta pa brezplačnega prestopanja ni, temveč se plača vsak nov prestop na avtobus. 

 

Prevoza od dijaškega doma do fakultete ne organiziramo in je v lastni režiji.