NASTANITEV

 

Nastanitev je v lastni režiji, priporočamo pa Dijaški Dom Vič, kjer vsako leto poskrbijo za udeležence Poletne šole FRI.

 

Cenik
Na osebo na dan:

  • enoposteljna soba polpenzion - 31,55 €
  • dvoposteljna soba polpenzion - 25,55 €
  • troposteljna soba polpenzion - 22,55 €

V cene je že vštet DDV.

 

V ceno je všteta nočitev z zajtrkom in večerjo, v sobah pa je vsa posteljnina in brisače. Kopalnica je skupna za cca. 10 sob, dekleta in fante zato namestijo ločeno, po traktih.

Glede delitve obrokov ali jedilnika se lahko prilagodijo.

 

Kontakt in rezervacije:
Ravnateljica Branka Maher
e-mail: branka.maher@guest.arnes.si
tel: 01 47 901 11

 

PREVOZ

 

Prevoza od dijaškega doma do fakultete ne organiziramo in je v lastni režiji.

 

Priporočamo LPP:
Od Dijaškega Doma Vič (Gerbičeva 51/a, 1000 Ljubljana) do postajališča Gerbičeva je približno 3 minute hoje. Na tem postajališču vstopite na linijo 1, izstopite pa v centru mesta na postajališču Pošta. Nato greste čez cesto na postajališče Konzorcij, kjer počakate na linijo 18, s katero se nato peljete do končnega postajališča Živalski vrt. Od živalskega vrta do fakultete se odpravite peš, in sicer cca. 4 minute.

 

Prevoz na avtobusu je možno plačati iz dobroimetja s kartico Urbana ali pa z mobilnim telefonom storitev Moneta (na telefon vtipkate 1899 in prislonite telefon na čitalec na avtobusu - http://www.jhl.si/enotna-mestna-kartica-urbana/placilo-z-moneto)

 

  • Pri plačilu iz dobroimetja s kartico Urbana lahko na mobilni telefon naložite aplikacijo Urbana (http://www.jhl.si/enotna-mestna-kartica-urbana/mobilna-aplikacija-urbana), na katero nato naložite dobroimetje.
  • Prevoz v eno smer stane 1,20 EUR.
  • Pri plačevanju iz dobroimetja s kartico Urbana (fizično ali mobilno) znotraj 90 minut prestopate brezplačno. Pri plačilu s telefonom s storitvijo Moneta pa brezplačnega prestopanja ni, temveč se plača vsak nov prestop na avtobus. 
/* */