24.
okt
#vblatu: Personalization is a Two-Way Street
ob 18:00

Na prvem letošnjem predavanju v seriji predavanj V blatu (#vblatu) nas bo na FRI obiskal Ronny Lampel, podpredsednik priporočilne skupine v podjetju Outbrain (del katerega je tudi Zemanta) in strokovnjak za strojno učenje. Govoril bo o priporočilnih sistemih in personalizaciji pri vodenju masovnih marketinških kampanj. Več na #vblatu.

 

Predavanje “Personalization is a Two-Way Street” bo v sredo, 24. oktobra, ob 18. uri v predvalnici P1 na FRI. Udeležba je brezplačna, prijavite se prek portala Meetup.

 

Prvi del predavanja bo predstavil priporočilne sisteme ter navedel resnice in mite glede personalizacije vsebin za uporabnike. V drugem delu bo poudarek na personalizaciji občinstev pri vsebinskih marketinških kampanjah,  kjer bo predstavljen hibridni model, ki se danes uveljavlja.

 

Namen serije Čez glavo v blatu je predstaviti delo najboljših računalniških inženirjev, spoznati njihov način razmišljanja in reševanja aktualnih problemov v stroki. Obenem pa srečanja predstavljajo možnost za druženje strokovnjakov iz industrije, raziskovalcev in pedagogov s fakultete ter študentov.