25.
apr
#vblatu: Avtomatizacija dostave na dom
ob 18:00

Na aprilskem predavanju v seriji V blatu (#Vblatu) nas bo na FRI obiskal Žiga Lesjak, CTO in soustanovitelj podjetja Trilogic, ki upravlja s portalom ehrana.si za naročanje hrane na dom. Več na #Vblatu.

 

Predavanje “Automating instant delivery fleet of the future” bo v četrtek, 25. aprila 2019, ob 18. uri v predavalnici 1 na FRI. Udeležba je brezplačna, prijavite se prek portala Meetup.

 

Predavatelj bo predstavil izzive logistike, ki se pojavljajo v hitro rastočem sektorju dostave dobrin na dom, kako optimizirati transportne poti in urnike dostav z razvojem dinamičnega sistema v oblaku, ki omogoča takojšnjo dostavo med različnimi mesti in se prilagaja stalno spreminjajočim se zunanjim dejavnikom. Razložil bo, kako so se razvoja takega sistema lotili v njihovem podjetju.

 

Namen serije Čez glavo v blatu je predstaviti delo najboljših računalniških inženirjev, spoznati njihov način razmišljanja in reševanja aktualnih problemov v stroki. Obenem pa srečanja predstavljajo možnost za druženje strokovnjakov iz industrije, raziskovalcev in pedagogov s fakultete ter študentov.

Dogodek bomo fotografirali za potrebe promocije fakultete in študija.